酷比魔方 i7 手寫本 / 酷比魔方 i11 手寫版 / Lenovo MIIX 310

酷比魔方 i7 手寫本 / 酷比魔方 i11 手寫版 / Lenovo MIIX 310

邊款好D呢?

酷比魔方 i7 手寫本 16年6月出, 最新, 我傾向買呢部, 淘寶加埋KEYBOARD成RMB 2600有冇伏呢?

回復 1 #tel51145669

請分清, 手寫版同手寫本唔同的

via HKEPC Reader for Android

買I7不如畀多少少買I9

回覆 2# hahakei

多謝C兄提點, 已更改問題, THX!

睇spec 我都覺俾多少少買i9 好
128gb ssd, 加多一個m2 slot
但又擔心淘左有問題的,因經常見d post 話淘寶機撞手神

睇spec 我都覺俾多少少買i9 好
128gb ssd, 加多一個m2 slot
但又擔心淘左有問題的,因經常見d post 話淘寶 ...
CTC 發表於 2016-7-26 17:19

其實可以直接上華強買??? 個價同淘會唔會有分別???

用緊Lenovo MIIX 310, 文書高清片完全無問題,
小量遊戲如L4D2, CS
Full HD, 4+64
輕, 大電, 基本滿意~:)

用緊Lenovo MIIX 310, 文書高清片完全無問題,
小量遊戲如L4D2, CS
Full HD, 4+64
輕, 大電, 基本滿意~:) ...
fatau1 發表於 2016-7-26 23:00

Z8300玩到L4D?

其實可以直接上華強買??? 個價同淘會唔會有分別???
hahakei 發表於 2016-7-26 22:54

小弟我唔熟行情, 請問華強哪裡買會穩陣D???
我只是幾年前去過一次, 那裡貌似週圍都賣電子野

回覆 1# tel51145669

i7 個 keyboard 好重手、實淨打字手感唔錯,合體後就成部機都幾重吓