女仔7寸以上通話平板, HK$2000以下

有朋友想部平板返馬來西亞用, LTE, 7寸以上, HK$2500以下
唔打機
既然行貨都無得保養, 我諗過華為M2 8.0水, OK嗎?
這部無行貨的是嗎? 去SSP買有無野要留意?

華為mediapad x2

有朋友想部平板返馬來西亞用, LTE, 7寸以上, HK$2500以下
唔打機
既然行貨都無得保養, 我諗過華為M2 8.0水, ...
alhtc 發表於 2016-8-6 20:45

2K以下, 行貨Huawei MediaPad T2 7.0 Pro, 支援4G/3G通訊, 八核芯, 7吋1920 X 1200芒, 3G RAM/16G ROM, 可插128G microSD, 指紋解鎖, 細舖1600蚊, 大舖威信1800蚊, 啱預算?

利申: 我用緊.

2K以下, 行貨Huawei MediaPad T2 7.0 Pro, 支援4G/3G通訊, 八核芯, 7吋1920 X 1200芒, 3G RAM/16G ROM,  ...
spooky 發表於 2016-8-7 11:00

M2 T2兩部機大家點比較? 因為買去外地, 港行好似無乜意思, 另外好似M2靚仔啲 harmon kardon speaker attractive too
若買這部, 無行貨的是嗎? 去SSP買水有無野要留意?

華為mediapad x2
redhothits 發表於 2016-8-7 10:40

佢用開7寸, 好似想最好大過7寸

M2 T2兩部機大家點比較? 因為買去外地, 港行好似無乜意思, 另外好似M2靚仔啲 harmon kardon speaker at ...
alhtc 發表於 2016-8-7 21:49

Huawei M2 7.0粒u係Snapdragon 615, 慢過T2粒S616.
M2靚過T2? 你有冇見過實物架? 其實兩部機外觀係一模一樣喎, 仲有買去外國洗乜係香港買機呀. 叫佢自己網購算把啦. 之前你開過一次post, 買2k以下入門機唔洗唸咁耐呀.

買7吋定8吋都未攪清楚喎?

Huawei M2 7.0粒u係Snapdragon 615, 慢過T2粒S616.
M2靚過T2? 你有冇見過實物架? 其實兩部機外觀係一模一 ...
spooky 發表於 2016-8-7 22:07

M2 我係指8.0呀。T2在胃信見過,比較老實,但實在抵玩。M2 8.0未見過實物,睇相好似靚啲。同薄啲。

師兄心水好清,我之前那部是自己用,不是2k以下,結果買了tab S 8.4,  開心使用中。。。 雖然確有些少lag,但電和Mon都OK!  不過tab S就超佢筆直。

個friend 最想要八寸。
Anyway,  T2是個不錯的建議

最後都係大舖買咗 huawei x2
外觀作怪, 內存多啲, 有套送

買X2 好