昂達 V96 八核 WiFi 平板電腦10寸 4g通話

最近想買平板 睇片加打机
見到呢部好似唔錯
有無師兄用緊? 有伏?

睇PM

1GB RAM

**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****
孤兒仔 發表於 2016-8-29 19:35

師兄卑人篤背脊 三日好快過!果个吹水区,管得好緊,大家要小心。想過引,去高登吹水好過,不過呢度好多老牌師兄都由高登過黎。

昂达开倒车,系电子垃圾黎

有啲鬼鬼地:
wukw 發表於 2016-8-31 08:20

唔好貼有店铺价钱link,最好貼相,。但呢个贴冇事,呢度好多打手,專们笃人背脊 好多時應罰就唔罚!

好心山寨四大寇出下D 7吋,mtk8核 cpu,16G rom,  双sim卡4G网络,电话平板。平衡下个巿场策略,唔驶部部都系双系统!
最好加番指南針,陀螺仪更妙更好

師兄卑人篤背脊 三日好快過!果个吹水区,管得好緊,大家要小心。想過引,去高登吹水好過, ...
b-29 發表於 2016-8-31 09:13

上個禮拜已經 種蕉3日,又要上山下鄉3日了 。

吹水區,好易搞到成身 餿水,可以有充足 厨餘  用黎做有機種植。

4大係Tmall 的銷量,相對舊年暑假,印象好似少咗一半!    所以 昂达开倒车,做埋 电子垃圾 物流。  

好心山寨四大寇出下D 7吋,mtk8核 cpu,16G rom,  双sim卡4G网络,电话平板。平衡下个巿场策略,唔驶部部都 ...
b-29 發表於 2016-8-31 09:45

手機都五六寸,出七寸冇意思

我就覺得八吋比較好啲,七吋比較細
所以買咗 T8 Plus