雙系統平板推薦

大家好.

小弟部小米tab 1到期了, 想買部雙系統用下

做過少少research

台電Tbook 10,  iWork10

如果budget係$2,000內, 小弟仲有冇機好選擇?
如果以電量, 穩定性, 大家會建議邊部?

謝謝.

建議買馳為較好,做工教精緻,千萬不要買酷比,
我買入之酷比,做工粗糙,

咁台電x98 plus II, 馳為Hi10及昂達v919 air ch呢?
配備都差不多

唔好意思,我都有累似問題想搭單問下。

雙系統係tab or win 10 only的tab可唔可以login網上銀行交數?
例如交通銀行,佢只接受IE,連win 10的 "edge" 都唔得. thanks!

咁台電x98 plus II, 馳為Hi10及昂達v919 air ch呢?
配備都差不多
redhothits 發表於 2016-9-18 08:07

台電果部上下網睇下pdf ok
我果部sd card槽移位入左張卡入去
之後拆機裝返個power掣又出問題攪唔掂
不過依家出air2抵好多,個mon都睇得舒服啲

雙系統係tab or win 10 only的tab可唔可以login網上銀行交數?
例 ...
card_captor 發表於 2016-9-18 08:27

第日銀行D錢畀人轉走哂唔好問點解

台電果部上下網睇下pdf ok
我果部sd card槽移位入左張卡入去
之後拆機裝返個power掣又出問題攪唔掂
不過 ...
kcthomlau 發表於 2016-9-18 10:33

咁講昂達做工比較ok

第日銀行D錢畀人轉走哂唔好問點解
林洋2 發表於 18/9/2016 10:43

用電腦甚至macbook都有可能ga la
但而家2016年,唔通去銀行同d公公婆婆排隊,唔使返工咩

酷比有睡死問題!

例 ...
card_captor 發表於 2016-9-18 08:27

國磚買嚟玩下好啦~~~