[測試] 不是全港首試 Kobo Aura One VS glo HD (更新 : 唔夠一個月, 跌壞了)

我知我係遲咗,做唔到首試 (有版友做了)
咁我就幫大家做下對比

Kobo Aura One VS glo HD , 去片!
https://www.youtube.com/watch?v=r64vI4ww3nA

用咗幾日,真心覺得8吋睇中文書係一流!
仲要防水,沖涼去沙灘正!

-----------------------------------------
Updated 17/Oct/2016

講D野你知, 我部機俾我跌壞咗.
我平時冇用HARDCASE, 就咁放入個布袋內,
結果唔小心PK, 部機個MON冇晒反應

請記住, 要好好保護

估唔到Ching都買左。Good review.

估唔到Ching都買左。Good review.
fireeye 發表於 2016-9-27 11:45

你出Review果日, 我己經到咗手. 我果部日版, 叫朋友同我買返黎.

你有冇發覺, 睇PDF, 仲慢過 glo HD?

Koreader 唔算慢。
原装個app就真係好慢。

你出Review果日, 我己經到咗手. 我果部日版, 叫朋友同我買返黎.

你有冇發覺, 睇PDF, 仲慢過 gl ...
hkstanley 發表於 2016-9-27 12:14

港版都係$1790.個價同日美加差唔多。。

港版都係$1790.個價同日美加差唔多。。
fireeye 發表於 2016-9-27 14:22

Kobo有港版架咩?

有間港代賣緊。

回覆 7# fireeye

係咪貴好多?

回覆  fireeye

係咪貴好多?
holymoon 發表於 2016-9-27 19:10

賣$1790.幾本上同美版差唔多。呢個價已經好公道。

我知我係遲咗,做唔到首試 (有版友做了)
咁我就幫大家做下對比

Kobo Aura One VS glo HD , 去片!

用 ...
hkstanley 發表於 2016-9-26 23:38

Ching, wanna sell your glo HD?