[系統優化] 有無人用Tab S T705 又升咗Sammobile最近果個6.0.1版本 ?

見到外國有放出來,唔知邊個國家好,又怕無了中文,但我又想要android 6.0 , 有點兒頭痕,我是刷Rom 新手無刷過跨區的Firmware。
謝謝。

今日打風賺咗一日假 , 所以有時間在家Flash Rom , 猶豫咗好耐終於決定升級跨版軟件. , 得出結果感覺良好 , 多謝收睇~!

今日打風賺咗一日假 , 所以有時間在家Flash Rom , 猶豫咗好耐終於決定升級跨版軟件. , 得出結果感覺良好 ,  ...
悲歌之王 發表於 2016-10-21 21:41

你部係唔係港版4G?

via HKEPC Reader for Android

係ar

今日打風賺咗一日假 , 所以有時間在家Flash Rom , 猶豫咗好耐終於決定升級跨版軟件. , 得出結果感覺良好 ,  ...
悲歌之王 發表於 2016-10-21 09:41 PM

flash咗邊個國家,最update嘅T705 rom好似係saudi arabia,係CPJ2

T705 有 upgrade 係咪想打華為 M3??

悲歌之王 發表於 2016-10-21 21:41

可以俾條 link 我自行 研究下嗎?

係ar
悲歌之王 發表於 2016-10-21 22:01

Flash 咗之後4G 都 work 嗎?

BTW, 上咗 marshmallow, 粒電有係襟咗?

回覆 9# mikepang

平板升級後所有功能都正常, 電量暫時覺得冇乜分別, 畢竟呢部平板已經用了兩年電量一定會有退步