10吋平板

近期平板 9~10吋 係咪只有華為M3 & 三叔 TAB A (2016) 選擇?

如果唔考慮其他大陸雜牌, 睇過好似冇咩選擇咁....

m3 8.4吋
去google shop 買google pixel c 10.2吋 ~

仲有部酷比魔方T10, 电话平板,10.1吋,芒系1920x1200, 售价会平D。下月会上架吧。

原来衹有出口版,国内欠奉,仲要成1500元,。

m3 8.4吋
去google shop 買google pixel c 10.2吋 ~
felixho 發表於 2017-1-28 18:19

pixel c 個價都貴喎....

我都睇緊
不過同樓主相反唔想用貴貨(千一文已經係極限)
想問下塊
台電X16 Plus(2G/32G)<----見格價賣千一文諗得過(不過最好一千樓下喇)
粒電頂到幾耐???

回覆 5# 明火沐釷

其實我係預2000上下.... 當然愈平愈好,對台電呢個品牌真係唔想揀...

如果真係揀唔落ANDRIOD 機,可能真係會揀IPAD...

有部Acer 10吋,2016產品,千幾銀

via HKEPC Reader for Android

有部Acer 10吋,2016產品,千幾銀

via HKEPC Reader for Android
利蜜棗 發表於 2017-1-28 23:37

Acer Iconia Tab 10 ?

睇黎好似唔錯,我會再研究下,謝謝你

如果唔介意 Amazon 水貨可以考慮 Asus zenpad 3s 10
或者 lenovo yoga tab 3 plus,兩部都 ship 香港

如果唔介意 Amazon 水貨可以考慮 Asus zenpad 3s 10
或者 lenovo yoga tab 3 plus,兩部都 ship 香港 ...
edmond_wong 發表於 2017-1-29 16:26

Acer Iconia Tab 10 A3-A40
我見某網上鋪只賣$1398, 同埋係行貨,所以應該唔考慮水貨了

不過都要謝謝你