山寨平板系咪通常睇圖像唔清?

10"板 睇網頁出來d圖一舊舊,就算平時開網頁都無電腦甘清,定系大牌子會好好多?

10"板 睇網頁出來d圖一舊舊,就算平時開網頁都無電腦甘清,定系大牌子會好好多? ...
louischeung 發表於 2017-2-23 16:38

你要講清晰用乜牌子机,用乜软件,才可幫你下结論。

睇解像度跟ppi密度,平果d 當然用cheap野

你要講清晰用乜牌子机,用乜软件,才可幫你下结論。
b-29 發表於 2017-2-23 17:04

師兄認真便輸了....張生係電訊網絡版好出名的

師兄認真便輸了....張生係電訊網絡版好出名的
pgts1230 發表於 2017-2-23 17:19

唔知你講乜,。

最近入左部,ipad air2 , 解像係好D,因價錢亦高些,。用呢D平价平板,不能同高价野比较,要記住,一分錢一分货。台电98,千元货,贵野iPad  高成4 倍价。

我用山寨平板唔耐,亦用,擁有多部,都很滿意,亦接受到,因明佢地工作性能,表現,係不能夠強求啊!

最近入左部,ipad air2 , 解像係好D,因價錢亦高些,。用呢D平价平板,不能同高价野比较,要記住,一分錢一 ...
b-29 發表於 2017-2-23 17:37

明白一分錢一分貨,但如果更低玩仲好呢.
以你曾介紹既定方針八核,分析度如何? 看圖像清嗎?

明白一分錢一分貨,但如果更低玩仲好呢.
以你曾介紹既定方針八核,分析度如何? 看圖像清嗎? ...
louischeung 發表於 2017-2-23 17:52

係可以的,可以接受,這些8核平板,出左都2,3年,用過亦很多人,可以係右上搜索,揾下,资料多的是。