[操作疑難] 呢部 8GB / 256GB win10 平板, 有冇人買過?

https://item.taobao.com/item.htm ... p;abbucket=4#detail

8GB RAM 256GB SSD? 700幾人仔, 2560 mon, 個價超平, 係唔係有伏?

平成咁, 話你聽冇伏就呃你嘅

256GB咁平
估計係擴容盤

想搵部平平地win10平板, 大家有冇好介紹?

又來了。超超超超值傑作! 為山寨出異彩。為国爭光,更為向國際接轨作出貢獻!但呢D野。係港出售。可能拉人封艇!

樓主。不要系殊䀡上淘寶拍賣店鋪連接。咁糸犯規架!

barrylam1986 發表於 2017-4-3 11:50

淘寶上。酷比,馳為  昂達。台電  去搵下吧

淘寶上。酷比,馳為  昂達。台電  去搵下吧
b-29 發表於 2017-4-3 11:53

有望過但其實邊隻牌子比較好?

有望過但其實邊隻牌子比較好?
barrylam1986 發表於 2017-4-3 11:54

差不多的。你睇中  貼圖上來  等大家卑下意見!

barrylam1986 發表於 2017-4-3 11:50

surface pro ????預期買部大陸又驚壞,買部大牌子。

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - iPhone

差不多的。你睇中  貼圖上來  等大家卑下意見!
b-29 發表於 2017-4-3 11:57

好多都係 2GB / 32GB, 睇comment 其實隻隻都話 win10 好窒? 仲有電比較差 (大陸電都預左)
咁再留意下有冇 4GB / 64GB, 好似得 obook 做到 1K 樓下, 但comment 普偏都唔多得
咁再留意d 大牌子 dell, lenovo , 但又唔多見淘寶有賣, 望過amazon dell 隻venue 8 pro 只係用舊U
反而望到有隻叫 nuVision 好平, 唔知nuVision 又有冇人用過呢? 感謝大家