新手想買双os平板兩部揀邊部好

請師兄比啲意見,
馳為Hibook pro 10.1吋 同 酷比魔方iwork 1X 11.6吋
那部好些電耐用同暢順啲。

請師兄比啲意見,
馳為Hibook pro 10.1吋 同 酷比魔方iwork 1X 11.6吋
那部好些電耐用同暢順啲。 ...
xrnin 發表於 2017-4-7 11:26

行windows ,個芒愈大愈好,.,酷比吧!可惜一馳为hi13 冇双系统!

行windows ,個芒愈大愈好,.,酷比吧!可惜一馳为hi13 冇双系统!
b-29 發表於 2017-4-7 17:42

b兄, 咁chuwi hibook10雙系統又如何?想買黎玩game, 聖鬥士星矢, 小宇宙幻想傳

唉~64G 雙系統,Win 係一個擺設,無法升級,無用成年唔知有無改善... ...
初初買時,可用 USB 容量去升,升一排就取消左呢個方法。
可能只係我唔識用,希望有高人提供方法幫助升級... ...

唉~64G 雙系統,Win 係一個擺設,無法升級,無用成年唔知有無改善... ...
初初買時,可用 USB 容量去升,升 ...
b150ma 發表於 2017-4-8 05:25

師兄意思 系味windows 更新問題呢?

b兄, 咁chuwi hibook10雙系統又如何?想買黎玩game, 聖鬥士星矢, 小宇宙幻想傳 ...
redhothits 發表於 2017-4-8 02:22

10吋。咁細。不建議了。如果想玩game 過引。呢D山寨機會令你媽媽聲架!

10吋。咁細。不建議了。如果想玩game 過引。呢D山寨機會令你媽媽聲架! ...
b-29 發表於 2017-4-8 09:10

10'都細??? 套game唔係action都唔掂?

10'都細??? 套game唔係action都唔掂?
redhothits 發表於 2017-4-8 11:03

你用過便知細。8, 9, 11.6吋 win tab 平板我都有。玩game 耗電量大。玩2小時便冇電啦 。邊充邊玩亦不可能。因電會有出冇入。有大size 既 儘可能用大芒。

所以諗緊部馳為hi13 ......

你用過便知細。8, 9, 11.6吋 win tab 平板我都有。玩game 耗電量大。玩2小時便冇電啦 。邊充邊玩亦 ...
b-29 發表於 2017-4-8 11:09

呢部係win10, 我要android