平板,雙系統 (Win + Android ),有咩推介,7-10寸

打算入部雙系統平時出街用,選WIN系統因為方便文書見客,安卓手機用開,唔想大堆APP裝晒落電話度,平板可以分擔下
預1500左右,10寸優先

師兄有冇介紹

7至10寸範圍咁大,又講無用途、budget等, 好難推介。
上淘寶求其揀部多人買嘅平板就得。

via HKEPC Reader for Android

7至10寸範圍咁大,又講無用途、budget等, 好難推介。
上淘寶求其揀部多人買嘅平板就得。

via HKEPC Reader ...
kbg 發表於 2017-6-20 15:42

即刻改

回復 1 #cy64

wmp.

hk have 保

回復 cy64

wmp.

hk have 保

yshi 發表於 2017-6-20 16:33

WMP是雙系統嗎?

之前用關馳為V89, 8.9吋雙系統3735CPU, 64G ROM 2GRAM仲要有埋3G電話1K到可惜現已停產,真係當埋電話用左一輪相當方便,死在唔SUPPORT 128G SD, 之後有部PIPO W6S 加埋有HDMI out 但都停產,都想出部窄邊8.9 有埋雙4G SIM 另加256G SD 插槽就正了

之前用關馳為V89, 8.9吋雙系統3735CPU, 64G ROM 2GRAM仲要有埋3G電話1K到可惜現已停產,真係當埋電話用左一 ...
mokngaihong 發表於 2017-6-24 23:23

講起, 真係好多機條邊都好粗, 尤其10吋機種.....

回覆 7# 52008498

又唔係出唔到窄邊,唔知班友攪咩, 見到條邊無晒性趣

台電同 onda 10 吋機條邊都幾窄

凡係雙os山寨平板都冇5g Wi-Fi

哩個問題勁嚴重