熱刺球衣減價

而家官網減價15蚊英磅一件,有冇巴打有興趣啊?多D人買可以share啲郵費。應該大約HKD$200一件啦,有興趣請PM我.如夠人數就成團

http://shop.tottenhamhotspur.com/branch/kit?TRE00011

我有興趣
Mens Away Shirt 14/15 -- S Size ) LAMELA (11)  +  英超章
Mens Third Shirt 14/15 -- S Size ) ERIKSEN (23)  +  英超章

我有興趣
Mens Away Shirt 14/15 -- S Size ) LAMELA (11)  +  英超章
Mens Third Shirt 14/15 -- S Size ) ...
雷俊 發表於 2015-4-28 12:06

已PM給你

有興趣

Mens Short Sleeve Home Shirt 14/15 - M size
Adult Home Shorts 14/15  - M size
Adult Home Socks 14/15 - 8.5-11.5 size

Eriksen 會唔會季尾走…
yoga1218 發表於 2015-4-29 21:57

我又覺得冇咩所謂, 大部份球員總會走

請留意,15鎊只係主場果件,作客係25鎊,另印字再加15鎊,英超章又加10鎊

題外話,作爲超級阿仙奴fans ,我都十分欣賞大力神。30鎊買件波衫其實好抵,不過要著熱刺真係過唔到自己果關

有興趣

Mens Short Sleeve Home Shirt 14/15 - M size
Adult Home Shorts 14/15  - M size
Adult Home Soc ...
lazioman 發表於 2015-4-30 08:50

巳PM給你

題外話,作爲超級阿仙奴fans ,我都十分欣賞大力神。30鎊買件波衫其實好抵,不過要著熱刺真係過唔到自己果 ...
kc2wong 發表於 2015-4-30 22:36

熱刺其實今年Ok, 聯賽排第六, 緊次予利記。著住件熱刺衫都唔失禮喎!