迪亞高哥斯達真系一個問題兒童

佢唔系後衛D毛手毛腳超技術請人食雞翼玩柔道打泰拳都做到出哂面

比球證面對面睇住都照出手被請食牌仲轉頭面對面X9個球證果下先勁

似乎同未去巴塞前的咬人SO一樣有精神病

提外話 車仔今日主場又輸一粒 82分鐘

阿蘇邊有佢咁毛手毛腳?印象中佢係試過大約3次咬人,1次國際賽固意手球,係咪仲有次種族歧視?
相比一般球員佢嘅體育精神係差d, 固意手球係更抵鬧,但冇佢手球烏龜果場唔會晉到級亦係事實
但其實對對家球員殺傷力唔大(剷人唔收腳果d咪仲危險)

廸哥真心賤,成日借D咦起踭踩腳穿心腿,擺明有心辣慶對手博人領黃領紅
真係好波都冇用(抵佢今季冇料到)

尋晚萬城淨輸兩球,史篤沙基利有料到
另外史篤仲有幾個威脅攻勢,好運嘅隨時5蛋都仲得

萬魚同樣冇貨交,雖然有入球機會但冇乜運
不過對方攻勢唔強結果悶和收場

阿蘇邊有佢咁毛手毛腳?印象中佢係試過大約3次咬人,1次國際賽固意手球,係咪仲有次種族歧視?
相比一般球 ...
C-Leung 發表於 2015-12-6 11:53

sorry
我意思系咬人蘇未去巴塞之前 咬人
同哥斯達毛手毛腳
都系一d對球員來說系絕對無必要行為

回覆 4# find72
咁又唔駛sorry…不過就算咬人蘇點麻煩,都唔係同廸哥同一個level
廸哥係賤同陰濕,真係好少見奸到出面嘅球員

回覆  find72
咁又唔駛sorry…不過就算咬人蘇點麻煩,都唔係同廸哥同一個level
廸哥係賤同陰濕,真係好少 ...
C-Leung 發表於 2015-12-6 19:33

最慘系球證成日放過佢 最多都系食黃牌

DC 之前唔係已經俾人罰過鑊金金哋停賽罰錢㗎咩
重犯應該睇緊啲嘛

送禮勤收咗嘟姐送嘅 DC人形紙板

回覆 6# find72

我都覺得係,但佢唔覺,以為惡可造成咁嘅效果.
上帝好公平,大多好波嘅都係eq差一啲,超班嘅美斯算得係例外.

.

回覆  find72

我都覺得係,但佢唔覺,以為惡可造成咁嘅效果.
上帝好公平,大多好波嘅都係eq差一啲,超班嘅美 ...
skw 發表於 2015-12-9 20:43

美斯 省球迷叫例外?