半季冠軍阿仙奴,會唔會最後攞埋聯賽冠軍?

過去六年,半季冠軍有五隊最終冠軍,但偏偏阿記前年唔掂,今年會唔會又係咁?

個人覺得雲加1月堅持唔買勁人,最終又系甩轆

過去六年,半季冠軍有五隊最終冠軍,但偏偏阿記前年唔掂,今年會唔會又係咁?

個人覺得雲加1月堅 ...
john1022 發表於 2015-12-30 12:03

阿仙奴年年都係三月甩碌,睇下今年點?

今年幾隊鬥甩轆

鏝城睇下公司佬仲要抖幾耐,同埋歐聯果邊會點
今季真係雲膠最大機會,撞正轟仔,魔鬼內亂

李城目標已達,下半季好睇戰意同1月買咩人
熱刺都起革命上左前4,不過往跡一樣同阿記2-3月就無力
普仔會唔會搞掂

阿仙奴年年都係三月甩碌,睇下今年點?
子樂 發表於 2015-12-30 14:03

我覺得最慘班阿記迷(其實都堅多)一年又一年,好多細個開始捧兵工廠,捧到仔都生埋都未見到冠軍,同利記迷有得揮了

鏝城睇下公司佬仲要抖幾耐,同埋歐聯果邊會點
今季真係雲膠最大機會,撞正轟仔,魔鬼內亂

李城目標已 ...
XABI 發表於 2015-12-30 14:49

真係幾睇好熱刺出年有歐聯踢喎

阿記季季都係衰收尾
今季睇下會唔會趁亂執返劑

我覺得最慘班阿記迷(其實都堅多)一年又一年,好多細個開始捧兵工廠,捧到仔都生埋都未見到冠軍,同利記迷有得揮了
john1022 發表於 2015-12-30 15:34

唔係啩,兵工廠起碼穩穩陣陣做 big4, 依家又有山神同熊貓睇住,加埋個老路蹤橫嘅教練
我哋利記啱啱谷到行先由第10上番第7,依家都未係好掂,仲有排執
近年最勁有 SAS都臨尾香,講慘點都墊住貴廠啦

唔係啩,兵工廠起碼穩穩陣陣做 big4, 依家又有山神同熊貓睇住,加埋個老路蹤橫嘅教練
我哋利記啱啱谷到行 ...
CMZ 發表於 2016-1-1 00:39

利記最大問題系太多玻璃人
後備兵又唔夠份量