恭喜 李斯特城 成功創造歷史區

仲差兩場就出年保證有得踢歐聯

恭喜 李斯特城 成為英超冠軍

In 李城 We Trust

出年歐聯100%走唔甩,冠軍都愈黎愈近,不過對英超可能唔係好事,分分鐘兩年後得番三隊可以打歐聯

唔記得由邊年開始, 特別鐘意睇倒弱隊嬴強隊 ( 強隊打得
勁差例外 ) , 今年李城碓係令人興奮 , 上周未對水晶宫嬴
1:0 , 後截真係替佢地緊張. 雖然話由頭至今, 好似冇乜霸
氣 , 勝在够靭力, 有鬥志 .仲有7場都唔易捱, 我覺得e+有
9成機會摘冠 , 望佢地得啦.

出年歐聯100%走唔甩,冠軍都愈黎愈近,不過對英超可能唔係好事,分分鐘兩年後得番三隊可以打歐聯 ...
john1022 發表於 2016-3-21 10:41

好在今年意大利都打得差

唔記得由邊年開始, 特別鐘意睇倒弱隊嬴強隊 ( 強隊打得
勁差例外 ) , 今年李城碓係令人興奮 , 上周未對水晶 ...
skw 發表於 2016-3-23 03:04

當年隊雷丁又系極品:cheers:

出年歐聯100%走唔甩,冠軍都愈黎愈近,不過對英超可能唔係好事,分分鐘兩年後得番三隊可以打歐聯 ...
john1022 發表於 2016-3-21 10:41

雙曼一車 人口老化問題:giveup:
青黃不接:titter:

好在今年意大利都打得差
子樂 發表於 2016-3-23 10:46

意甲有好過咩:shifty:

我由知道k舒米高去左這隊之後開始睇佢, 果時仲係英冠, 本來上季尾都估到今年成績一定好好多, 不過都估唔到會有力爭冠
以打法計我覺得李城其實幾適合打歐聯(如果唔係一開始就對msn果d), 唯一唔知佢會唔會全力去打

意甲有好過咩
find72 發表於 2016-3-23 13:06

有啊,上年祖記咪打到决賽,即時追咗5.429分,睇睇依家意甲唔係輸好多分咋,除非今年曼城同利記生性啦
http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/country/
好彩今年歐足總又造馬保英超 唔係俾祖記打多年决賽,可能出年就得三隊了