向對iPad瞭如指掌的人, 購買iPad

10 月 17 日起可於 Apple Online Store 訂購 iPad Air 2 或 iPad mini 3。
即將在 Apple Retail Store 發售。
http://www.apple.com/hk/en/retail/ipad/

有AOS無ARS

都幾正路
無誠意既更新,感覺唔多抄得起
甚至連用家都未必會升級,買番air/mini2仲抵用D

都幾正路
甚至連用家都未必會升級,買番air/mini2仲抵用D ...
316915238 發表於 2014-10-17 02:40

通常ipad都係跨幾代咁升級
上年用緊ipad2就會想升ipad air
今年你比d用緊ipad3個代升

今年你比d用緊ipad3個代升 ...
benson6882004 發表於 2014-10-17 02:59

ipad air2都或者仲有受眾
mini3剩係多左金色同多左TOUCH ID,而mini2平左咁多,我諗就算唔係果粉都識點選擇

今年你比d用緊ipad3個代升 ...
benson6882004 發表於 2014-10-17 02:59

我用緊 iPad 3 都唔係幾想升,暫時都好夠用,只係重左少少

ipad air2都或者仲有受眾
mini3剩係多左金色同多左TOUCH ID,而mini2平左咁多,我諗就算唔係果粉都識點選 ...
316915238 發表於 2014-10-17 03:11

就係 mini3 ,土豪金 :<

via HKEPC Reader for Android

我會選iPad mini 2.

都幾正路
甚至連用家都未必會升級,買番air/mini2仲抵用D ...
316915238 發表於 2014-10-17 02:40

其實開賣未?
一開aos就話冇貨供應,諗緊係米零晨即開賣,俾人搶晒。

其實我覺得幾有誠意。
起碼減價,有乜實際得過錢。

同 ip6, 一樣,cut 32 , 但ipad真正用64G代替32g個價。4g 以前加一千,而家800,平左兩舊。

Ipad a 32g 減到加 400.
趁 ipada2 仲未賣搶 ipad air 先

一正式開賣,可能 cut 剩 16g 賣。

via HKEPC Reader for Android

iPad3->iPad Air
個重量已經迫左我去升
今次Air2迫於32G唔夠用都係迫住升
但係有touch id,輕左薄左,粒U又快左咁多都算值

係mini就真係....

ipad1 升 ipad air2