好唔開心, 教育版同原價爭咁小.......

APPLE STORE :
AIR 2 金色 64 G : $ 4688.
AIR 2 灰色 32 G : $ 3488

教育版 :
AIR 2 金色 64 G : $ 4528.
AIR 2 灰色 32 G : $ 3328

平得個 $160.

諗住送俾屋企人. ( 唔羅出街用, 所以唔駛用 4G, 雖然 MINI 2仲平. 但係竟然唔出街, 買 9.7 都唔係重量問題, 料又好 D )
如果係你地. 你地會揀隻 ? 或有冇得再平 ?
同埋要刻字, 一定要 AOS ?
定 IPAD 冇得刻字, IPOD 先有 ?

謝謝.

刻字 AOS 限定,教育價就係佢寫個價,一年前連一蚊都無得減
你要再平咪去其他 reseller 度用 cash dollar 呀信用卡優惠買囉

你想講air 1 32gb?
其實爭1200 話多唔多,話少唔少。
唔打3d games既air 1都ok吧.

刻字 AOS 限定,教育價就係佢寫個價,一年前連一蚊都無得減
你要再平咪去其他 reseller 度用 cash dollar  ...
Puff 發表於 2014-10-19 23:53

因為之前買 mba, 爭成 400.
Ipad 幾個月前加入左,都有得減。但冇計爭幾多。

睇黎真係要出張新卡,橫掂仲未有現貨。

via HKEPC Reader for Android

等Red Friday先買咯!

新野有得平仲想點

air 2 有32GB咁既價?

air 2 有32GB咁既價?
mcdull 發表於 2014-10-20 10:48

係,打錯左添

via HKEPC Reader for Android

每年啲大專學院喺學年初都會同 Apple 分銷商攪推廣,折扣大約 10%,我都買咗部最低階嘅 Ipad mini2,預計明天取貨( 9月落單 )。