剛剛行完Apple store 忍唔住買左Mini 2

話說今朝禁到 細金64 ,拎完機 就望下有無iPad air 2 玩同埋試用下5K iMac ,

驚見iPad mini 2 減左 賣2288 , 有現貨

心諗 高清Mon + A7

A7 咁強,真係乜都玩到,玩2年都未out

唔似當年出iPad mini 得A5 ,1024*768 賣呢個價,玩左1年 覺得好Lag 好矇

雖然只係Wifi 16GB,但屋企用都唔錯

買比女友屋企用既

籍口講完
因為14日內任退 ,終於感受到 呢個制度既好處,唔洗左諗右諗

直接買左比佢試下用先,真係覺得無乜用既話 先退

話說今朝禁到 細金64 ,拎完機 就望下有無iPad air 2 玩同埋試用下5K iMac ,

驚見iPad mini 2 減左 賣2288 ...
hihihi123hk 發表於 2014-10-22 18:08

14日退... 真係好好... 咩都可以試下先... 我自己都有部 mini2 16 wifi, 用一年多, 我想換 32GB... Ching, 我覺得你應該退左佢, 上網買部 32GB 翻新仲好... 果部仲要係 LTE

係唔係都係翻身機

14日退... 真係好好... 咩都可以試下先... 我自己都有部 mini2 16 wifi, 用一年多, 我想換 32GB...  ...
hkstanley 發表於 2014-10-22 18:11

有呀,我即場睇翻新貨,3000幾 32GB 有LTE

但係 一闊三大

要特登出多張上網卡($58 多張副卡Share data)個月,一年就 $700

同埋女友好少帶啲大袋出街, 咁唔係成日拎出去,要用咪Share wifi 都唔會太煩

唔拎出街 唔打機,女仔用16GB 就夠

如果比著係我自己用,一定出 32GB+LTE啦

但我已有 IPAD AIR 128GB

係唔係都係翻身機
十乂凍京 發表於 2014-10-22 18:15

唔會掛

不過見到啲demo機 有 陰陽屏 有啲驚

但係都係比左女友自己拆,會開心啲

上網訂左.前後4日.禽晚到手.裝FB攪左我成晚..
上埋8.1.第一次用APPLE
冇布卡,冇WHATAPP冇虫入手

上網訂左.前後4日.禽晚到手.裝FB攪左我成晚..
上埋8.1.第一次用APPLE
冇布卡,冇WHATAPP冇虫入手:diz ...
wingkps2 發表於 2014-10-22 18:54

我在我個朋友圈 比我水哂用 telegram

睇漫畫 真係 Android 多選擇啲

apple store 有翻新機賣?
宋智考 發表於 2014-10-22 19:46

係冇既,翻新機只可在綱上定

14日退貨係咪得門市買先可以全數退錢?
Online store 有冇14日內全數退錢?