[測試] 今日去IFC取機AIR 2 64 wifi金,不過聽歌時機背震過貓王

今日去IFC取機AIR 2 64 wifi金,開心試機中,速度快,safari開七八個tab切換都唔會reload page,2G ram, A8X果然唔係講笑。     不過聽歌睇youtube時機背震過貓王(音量60%-70%),已經用咗原廠smart case都係咁,可能機身太薄,個喇叭bass太勁。。。。震呀,好影響體驗,時間長手指會有麻痹感。。。。。。。大家有無注意到尼個問題??唔知換過部機會唔會好D??

剛試Air 2 聲麻麻哋,部Air 好聲D

今日去IFC取機AIR 2 64 wifi金,開心試機中,速度快,safari開七八個tab切換都唔會reload page,2G ram, A8 ...
CallPut 發表於 2014-10-23 21:13

深有體會
小弟未買套,播YOUTUBE果時真係連桌面都震震地

AirPlay 去屋企個喇叭

今日去IFC取機AIR 2 64 wifi金,開心試機中,速度快,safari開七八個tab切換都唔會reload page,2G ram, A8 ...
CallPut 發表於 2014-10-23 21:13

機 底係咪學 iPhone6變左單邊喇 bra ?
所以 d 聲出唔晒,回番去機 ?

Air 1 冇呢情況,開 max volumn !

咁買 2 要考慮下先睇片會咁,即係打機大聲 D 都會 ?

via HKEPC Reader for Android

除左塊膠片未?
要輕薄就預左架啦..

請問walk in 有冇得賣?

請問walk in 有冇得賣?
ceres 發表於 2014-10-24 10:56

APPLE 寫有

thx師兄

回覆 5# bobopig

咁算唔算單邊喇叭
不過你講中係啲聲出唔晒屈番去機入面~
個APPLE LOGO 好震

BASS聲先會~我聽人聲無事~