而家買ipad mini2好唔好

我見ipad mini 3 只係比mini 2多左個touch ID
咁係咪買mini 2會抵D
主要用黎睇戲同動漫,因為未用過apple野,所以想問下入落去會唔會好麻煩
例如電腦down左動畫用usb入落去/用ipad上網down

如果你唔需要touch ID就無必要買mini3,買mini2仲抵玩,況且ram嗰度又唔會好似mini3咁用TLC chips

不過聽歌/睇戲入野用Android tablet會比較方便d

Ipad解像度比起其他android taplet都好啲
可唔可簡單講下入片有咩步驟

via HKEPC Reader for Android

聽歌好多app 可以 download offline
我用ever music / cloud gallery 配合Google drive
聽歌睇相變晒雲端,download offline 又得

不過好少down 片來睇

聽歌好多app 可以 download offline
我用ever music / cloud gallery 配合Google drive
聽歌睇相變 ...
theonlyTed 發表於 2014-11-19 20:52

其實用返Google Drive app咪得?

Ipad解像度比起其他android taplet都好啲
可唔可簡單講下入片有咩步驟

via HKEPC Reader for Android ...
ben24682004 發表於 2014-11-19 20:44

用iTunes 過,直接放落個player folder 到。(我用av player).
或用iTools 直接過都得

我覺得二千幾既ipad mini 2 好抵

我自己就入左部32GB MINI2 4G代替原先既16GB MINI1 4G

真心MINI3, 多個指紋多隻金色唔值果個價

我自己就入左部32GB MINI2 4G代替原先既16GB MINI1 4G

真心MINI3, 多個指紋多隻金色唔值果個價 ...
kesan1900 發表於 2014-11-20 10:12

我都係咁認為,另外想問下大家用ipad mini 會用黎做咩多,只係用黎睇戲又好似大材小用

其實用返Google Drive app咪得?
tere 發表於 2014-11-20 03:58

Google drive 連MP3 都play唔到