買ipad爭啲出事!

小弟頭先去衛X信買ipad(因為有得trade-in),條sale屎話要先錢後貨,仲要如有任何問題要自己拿去Apple搞,仲話係衛X同Apple之間既協議! 即係收咗你錢,機死你既事……有冇[deleted by moderator]…*@&!?%*¢……,完全對消費者冇保障…! 聽完立即走人

apple野一向的咁

有問題個係你先啱
臨時會員 發表於 2015-1-13 20:45

新貨開箱有問題都冇得換?喺乜道理!?

第一次買APPLE 野??
除左果3間APPLE STORE 可以有問題換,其他都唔得...

小弟頭先去衛X信買ipad(因為有得trade-in),條sale屎話要先錢後貨,仲要如有任何問題要自己拿去Apple搞,仲 ...
GTOMDWalkman 發表於 2015-1-13 20:29

樓主係火星返來?

第一次買APPLE 野??
除左果3間APPLE STORE 可以有問題換,其他都唔得...
tommychow0811 發表於 2015-1-13 20:56

我買過MBP同 new ipad,個sale屎都冇講有呢啲條款……

人地講定比你聽,
你又怕人壞機無得換,

咁不如直接去apple買啦, 14日無條件退機tim
洗乜為果1千幾百低聲下氣求人trade in
再唔係平d賣比收買佬, 最多唔見500蚊

樓主係火星返來?
mcdull 發表於 2015-1-13 20:59

樓主係火星返來?  X2

via HKEPC Reader for Android

人地講定比你聽,
你又怕人壞機無得換,

咁不如直接去apple買啦, 14日無條件退機tim
洗乜為果1千幾 ...
wgpoon 發表於 2015-1-13 21:03

就算開盒即時發覺有問題都冇得換,大家唔覺得奇怪嗎?