[操作疑難] mini2 又壞?

話說買左 翻新 mini 2 64GB LTE.
冇耐就爛畫面. 跟住去換機, 點知兩個月左右, 個 screen lock key (volume lock key) 又壞.
而家好間中佢會自己跳跳下. 即係明明lock左冇聲, 但佢會震震下出下聲又會mute返.
我肯定個制已經全lock, 唔係pak唔晒.

其實呢個問題有左好耐, 但係因為唔係經常發生以為software問題,  但而家越來越密. 最衰係有時靜雞雞做自己野, 佢突然出聲真係X佢個Z.

話說買左 翻新 mini 2 64GB LTE.
冇耐就爛畫面. 跟住去換機, 點知兩個月左右, 個 screen lock key (volume  ...
mcdull 發表於 2015-2-16 14:57

換囉~~~

換囉~~~
cheapman 發表於 2015-2-16 16:06

換機唔容易呀.. 天才好難約.

回覆 3# mcdull

how come?

回覆  mcdull

how come?
agent_smith 發表於 2015-2-18 09:21

上次去換, 約左三日. 你唔比SMS佢 佢唔show時間比你睇, 你比左佢, 佢淨係比d返工時間.. 點去呀....

上次去換, 約左三日. 你唔比SMS佢 佢唔show時間比你睇, 你比左佢, 佢淨係比d返工時間.. 點去呀.... ...
mcdull 發表於 2015-2-18 09:53

無知一問,唔約天才直接踩上去 Apple Store換得唔得?

無知一問,唔約天才直接踩上去 Apple Store換得唔得?
pigmich 發表於 2015-2-18 15:43

得我就唔駛咁愁啦. 如果你夠靚女, 可能得, 又或者碌地沙... 我就唔係果皮.

如果wifi版又有保,吾会涉好多,我会放左佢再买返部翻新机,可惜你部系lte版.......

去 CWB / IFC WALKIN 或者有機會

我1月尾去換部IPHONE
佢話著唔到機加上唔嚮APPLE 買
要去旺角整
我整完拎返先發現打唔到電話
又出又一城

D 返新機質素的確麻麻

要約咩,walk in 咪得。佢趕你走?