[操作疑難] 依家IFC仲有冇得分期買AIR2?

想買AIR2 64GB灰色
問過好多間豐澤百記都冇,得金色有64
D人話KT&CWB唔可以分期,有冇人知IFC可唔可以?

想買AIR2 64GB灰色
問過好多間豐澤百記都冇,得金色有64
D人話KT&CWB唔可以分期,有冇人知IFC可唔可以? ...
inori 發表於 2015-9-23 16:51

唔得..係成個apple都唔可以分期..
其實你可以叫豐澤訂貨嫁...

唔得..係成個apple都唔可以分期..
其實你可以叫豐澤訂貨嫁...
charcsc2000 發表於 2015-9-23 04:58 PM

咦係喎,今晚去試下訂先,THX

咦係喎,今晚去試下訂先,THX
inori 發表於 2015-9-23 17:12

其實呢..豐澤百記正常係沒現貨既...佢地根本係預你比錢訂貨...
當然你要有開盒出事既風險...

ars hsbc好似有分期,要問下

(Sent from EPC Pocket iPhone app)

其實呢..豐澤百記正常係沒現貨既...佢地根本係預你比錢訂貨...
當然你要有開盒出事既風險... ...
charcsc2000 發表於 2015-9-23 17:14

昨天剛好在豐澤做了24個月分期,沒開盒,那麼一定唔正常了

一等愚民 發表於 2015-9-23 22:07

人地話開盒風險係.. 你一打開, 個mon爆既...
你都冇得唔要........... 要返apple 換機.. 仲可能係翻新機.

你都冇得唔要........... 要返apple 換機.. 仲可能係翻 ...
mcdull 發表於 2015-9-24 12:32

係...因為我親眼係豐澤見到有人因咁樣...嘈到要報警....
而且買apple野又唔會有discount....
儘可能都唔好係豐澤百老匯呢d地方買啦...

唔係Wilson都唔會整個trade in服務出黎...

一等愚民 發表於 2015-9-23 22:07

可能呢排佢有貨....
正常特別型號果d真係沒嫁...

你都冇得唔要........... 要返apple 換機.. 仲可能係翻 ...
mcdull 發表於 2015-9-24 12:32

我意思是有現貨。至於人地所講的風險,我買的時候也明白。不過我所有iPad都在呢啲地方買,又沒出過事,就唔理得咁多了。始終蘋果店取消了分期

昨天又出去蘋果店買Smart Cover,這東西其他店無貨,另外買埋Apple Care+