有無睇美劇apps介紹

之前用開搜孤睇,更新好快。
近這半年無乜更新,唔知咩事

千尋影視

之前用開搜孤睇,更新好快。
近這半年無乜更新,唔知咩事
patchcyw 發表於 2015-9-30 16:32

http://www.netflix.com/title/70177057
俾幾十蚊月費好難咩?一定要用大陸嗰啲垃圾?
我就寧願睇得舒舒服服仲配曬英文字幕, 睇咩都即search播, 又夠update

俾幾十蚊月費好難咩?一定要用大陸嗰啲垃圾?
我就寧願睇得舒舒服服仲配曬英文字幕, 睇咩都即search播, 又 ...
mygirls 發表於 2015-10-2 08:06 PM

都未出

都未出
Cartesius 發表於 2015-10-2 20:37

Yeah.. I am going to subscribe Netflix when it comes to HK.. before that just XT la...

Yeah.. I am going to subscribe Netflix when it comes to HK.. before that just XT la...
moliuk 發表於 2015-10-2 21:56

yes... seem no other apps

回覆 3# mygirls

唔難! 所以咪問下有乜介紹

回覆  mygirls

唔難! 所以咪問下有乜介紹
patchcyw 發表於 2015-10-5 10:57

yes... seem no other apps
qawasaxa 發表於 2015-10-3 09:42

moliuk 發表於 2015-10-2 21:56

都未出
Cartesius 發表於 2015-10-2 20:37

lol....你只需要做多一步,就已經咩都睇得 https://mediahint.com
( netflix accept payment methods from asia )
showtime network / HBO watch /  . 等Netflix正式launch 亞洲區都晤知錯失幾多。。。showtime network / HBO watch 嗰啲更係等到下世..

btw, 聽歌方面我仲記得十幾年前仲細咩都唔識已經email 登記咗Pandora (嗰陣已經block Asia region ip ) 今時今日都可以仲未開放

lol....你只需要做多一步,就已經咩都睇得
( netflix accept payment methods fro ...
mygirls 發表於 2015-10-5 04:30 PM

我扮緊西人睇美劇,但要睇中文字幕
但都多謝師兄指點

我扮緊西人睇美劇,但要睇中文字幕
但都多謝師兄指點
patchcyw 發表於 2015-10-6 11:38

netflix有一定機率係無中文字幕
佢只係係亞洲整左個server
就算有中文介面,但係其他野好有可能直搬

要睇劇都係自己係討論區搵DL仲好
美劇都叫好,好似韓劇,日劇你想搵個比錢合法平台都無
再唔係你話自己係正版用家,唔合法都唔用,咁就買個VPN跳來跳去睇
肯定又一堆人話VPN係一種網路服務...嘛,我覺得連得去外國,不如連返大陸所謂既合法仲好啦

老實講,我覺得咩都講合法,好似咩來自星星的你咁樣,邊有咁出名
反而我呢家睇好中國班影視服務,佢地既合法,真係同人地講好數,咩獨家首播咁樣

佢地真係得,你同我平價合作,我幫你一定程度禁老番
你唔同我合作,咁等時四圍都係老番就唔關我事
一係收少少錢,合作開,保證你新片唔會咁快流出,有錢分
唔合作你就食自己啦,一蚊都唔好唸往有得分
電影上映期間就流出,影響埋你票房收人

理論上中國好多野都係合法不過人地只限中國 -相關地區
國際都唔理佢,好多外國影視公司都迫往跟佢地個套玩
(個個都唸好長遠,合作開,第時新電影上映,中國人口咁多,多人識上映就多人睇
睇fast7炒作到咁就知啦,中國可以收平好多,因為人口可以頂返條數)

用得VPN走法律漏洞不如直接連返去中國正版仲好啦

不過我就係買VPS自己起,美國獨立ip
中國同日本就係借親戚同朋友(當然貼錢買router,仲每年都有比錢佢地啦)