今年無發佈Air 3?

9月發佈會只係公佈左iPad Pro同暗地裡推出Mini4
Air 3呢?點解好似唔覺有既?

唔通真係 Pro會直接食埋Air市場吧?!

最新傳今年11月發佈,有4GB RAM
個人認為若然11月發佈,99%冇4GB RAM

可能出年3月發佈,或者直接等一年

真心(希望)下年11月先出PLS

最新傳今年11月發佈,有4GB RAM
個人認為若然11月發佈,99%冇4GB RAM

可能出年3月發佈,或者直接等一年 ...
戀人未滿 發表於 2015-10-27 20:38

今次最喜出望外:Air2升去9.1已經覺得速度恢復正常順暢了!感覺Air2好夠用

就算真係推出Air3,我都應該未必換lu...

真心(希望)下年11月先出PLS
a886 發表於 2015-10-27 20:58

haha,如果係,部 Air2 可以長用

4GB Ram
生果邊有咁好死....

等緊。

9月發佈會只係公佈左iPad Pro同暗地裡推出Mini4
Air 3呢?點解好似唔覺有既?

唔通真係 Pro會直接食 ...
ayacalip 發表於 2015-10-27 20:18

No, but you have to wait for next year, when iPad Pro gets another upgrade, Air 3 will use the old component.

Basically, the upgrade and renew cycle for iPad is slowing down. iPad Pro will take the lead with the upgrade, and filters down to Air and Mini.

等緊科水俾apple

回覆 5# ayacalip

就係想部air2 長用