[翻新機開箱圖] iPad Air 2

DHL送貨, 準時, 講好左12點到, 以IPHONE時間來講遲左6秒先禁鐘...

白色盒一個, 但唔係純白, 起馬有iPad Air 既宇樣 (點解唔係2既) + 配件圖

無送錯貨, 係Air 2, 無喇叭架

仔細咁檢查過外觀, 完全無問題, 無花無崩無死點, 新既一樣
2628. Air2 白色 16GB

同全新相差$400,我仍心大心細中⋯⋯

nchiu 發表於 2016-4-23 12:53

Just check Apple website .. no WIFI version..

Just check Apple website .. no WIFI version..
moliuk 發表於 2016-4-23 13:00

係,只有16GB WIFI Air

nchiu 發表於 2016-4-23 12:53

留返400來買殼同保護貼lol 真心講自用應該無問題
而家先買air2應該唔係追款la

留返400來買殼同保護貼lol 真心講自用應該無問題
而家先買air2應該唔係追款la ...
588494 發表於 2016-4-23 14:31

Agree, let me keep monitor Apple store!!!

放去鋪頭TRADE IN 會唔會收少D?
S/N會知系翻新

放去鋪頭TRADE IN 會唔會收少D?
S/N會知系翻新
dc97_2013 發表於 2016-4-23 18:44

會

翻新怕咩,有一年保用,我等64G.......

回覆 2# nchiu

平1K 我就買番新姐,平得個$400
如果上手粗用粗到啲晶片有暗病咁點,佢同你換新電新CASE 渣