想用電視睇mytv,可以用ipad mini 連接電視睇mytv嗎?

想用電視睇mytv,可以用ipad mini (加官方hdmi接駁器)連接電視睇mytv嗎?

想用電視睇mytv,可以用ipad mini (加官方hdmi接駁器)連接電視睇mytv嗎? ...
kamiry 發表於 2016-5-23 18:00

實得啦...我自己用apple tv添...但字幕會飛唔到去電視...

條lightning to hdmi 垃圾線 都要400
我買部小米盒子好過.
https://www.youtube.com/watch?v=lDiPZ45hAsI

買個盒最方便又平

如果有IPAD, IPHONE, 買個APPLETV 就最方便..

我盒子和apple tv都有...可以話比大家聽...一定係apple tv最好...
盒子可以沒啦啦ios更新又不兼容或彈app...
但apple tv就沒問題~

我買部小米盒子好過.
louisney 發表於 2016-5-24 19:20

lightning to hdmi唔係垃圾線, 係成部微型PC pack左響入面

我買部小米盒子好過.
louisney 發表於 2016-5-24 19:20

買個同步器咪得囉,舊半水人仔,仲唔使拖線。

有WIFI就掂。

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

買個同步器咪得囉,舊半水人仔,仲唔使拖線。

有WIFI就掂。
momo4321 發表於 2016-6-7 23:46

android可能得...但ios係要駁...非常麻煩..仲要睇app支援...
講真買個apple tv都係5xx...