邊度可以用平價買到 IPAD AIR 2 64GB

我見apple refurbished 賣3288

街賣是否要企價3888??

wilson 3788

翻修3288+APPLECARE就等於新機正價左右
如無全新機情意結咁仲抵玩

當然如果你收到部機好似另一POST個師兄咁係死機來既
都係補460
都仲係3748

回覆 2# TARGETHIM

有冇信用卡回贈?
如3788 只平$100, 不吸引

翻修3288+APPLECARE就等於新機正價左右
如無全新機情意結咁仲抵玩

當然如果你收到部機好似另一POST個師兄 ...
sony_vaio 發表於 2016-5-31 15:04

care yahoo做緊280

一系教育價

不過air2可能得1年命

我想搭單問, 一般幾時有新 model 的 refurbish ipad 買?
唔知 ipad mini 4 refurbished 仲要等幾耐...

any more discount now

我想搭單問, 一般幾時有新 model 的 refurbish ipad 買?
唔知 ipad mini 4 refurbished 仲要等幾耐... ...
buns 發表於 2016-6-1 12:27

mini 4翻新機有咗幾日啦~
題外話:買mini 4不如去CSL啦,好似都平到幾舊,不過係LTE版~

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

mini 4翻新機有咗幾日啦~
題外話:買mini 4不如去CSL啦,好似都平到幾舊,不過係LTE版~

...
jimfactory 發表於 2016-8-9 15:06

上apple hi搵唔到既?師兄可否share link, thanks

上apple hi搵唔到既?師兄可否share link, thanks
恐怖份子 發表於 2016-8-9 17:31

http://www.apple.com/hk-zh/shop/product/FK752ZP/A/refurbished-ipad-mini-4-wi-fi-cellular-64gb-gold

via HKEPC Ionic Reader v1.3.3 - iPhone