[測試] 今日去換部ipadmini 4..換到部IOS9.0

部舊機係IOS 9.2. JB 唔到。裝唔到Whatsapp 極唔方便。用web 版效果都係差。。
因為拍片花畫面,所以今天去換機,一開新機話iCloud restore 唔到。。。一睇新機原來係9.0.. 即刻叫左出來。。
JB 了。。爽。

老實講 IPAD 有得JB 真係好好多....又有WHATSAPP 又有雜誌....

嘩 9.0 咁正...........

老實講 IPAD 有得JB 真係好好多....又有WHATSAPP 又有雜誌....
birdycarryme 發表於 2016-12-20 20:10

咩雜誌

咁多師兄話正,想再知多D詳細好及壞處呢~~

一向用 Apple 都冇 JB,剛幫人仔台清舊貨,$3680 一部 iPhone 6S+,開出黎都係 iOS 9.0。

回覆 5# 進滕光

想買,今日开賣?

birdycarryme 發表於 20/12/2016 20:10

請問JB咗嘅ipad點樣整whatsapp?請問有冇教學?
謝謝

回覆  進滕光

想買,今日开賣?
Ming63361118 發表於 2016-12-21 09:55

15/12 的優惠,已完了~~

咁多師兄話正,想再知多D詳細好及壞處呢~~

一向用 Apple 都冇 JB,剛幫人仔台清舊貨,$3680 一部  ...
進滕光 發表於 2016-12-21 08:48

我都幫人仔台入咗部 iphone 6 plus 64gb,iOS 8.4.1 係唔係唔升9/10, 繼續用 iOS8 最好

回覆 8# 進滕光

Just brought an 16GB  iphone 6+ from CMHK online store around 11:05AM