依家先出IPAD MINI 4 係咪遲?

係咪等三月新機好過

唔急就等,
急就買。

係咪等三月新機好過
momolee 發表於 29-12-2016 14:32

你認為3月 mini一定有新機?

惡魔城城主 發表於 2016-12-29 15:26

唔知,但部機出左年幾依家買又好似........

惡魔城城主 發表於 2016-12-29 03:26 PM

唔一定, 但唔代表一定無,
而且A8太廢

唔知,但部機出左年幾依家買又好似........
momolee 發表於 29-12-2016 15:33

我都明白你感受, 我家人都只like mini個size, apple出新機係咪唔會諗hardware需求量? 如果咁都好難估 1>2>3.....4.............最耐今次

唔一定, 但唔代表一定無,
而且A8太廢
戀人未滿 發表於 29-12-2016 16:26

A8廢還是上幾代的師兄都是不接受?

A8廢還是上幾代的師兄都是不接受?
惡魔城城主 發表於 2016-12-29 04:41 PM

因為果時出左冇耐,
同埋下年3月, 我相信非常有可能會會出新機, 9.7" + 7.9",
因為mini 4 同 air 2都好耐, mini 4 15個月, air 2 26個月

不過, 我係等緊4GB RAM 9.7", 當然7.9" / 12.9" 都OK,
但後者要睇埋價錢同重量

因為果時出左冇耐,
同埋下年3月, 我相信非常有可能會會出新機, 9.7" + 7.9",
因為mini 4 同 air 2都好耐 ...
戀人未滿 發表於 2016-12-29 17:26

Pro 9.7咪就係Air 3囉,改左名姐
Mini 5如無意外就三月發佈,跟Pro9.7個spec
4GB RAM應該冇咁快出,ip7都仲係2GB

回覆 9# Wanderer
但名義上唔係呢,不過可能air系列會取消都唔出奇
ip  7 plus已經係3GB RAM