慳錢玩ipad空氣兔 的討論

可以去淘宝買ios apps 兌挨。兌換碼,但你要有Apple ID 中國區,或美國區,apps 錢可以慳一半。我日前用9.79人仔買左avplayer 來用。
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

多年前買左個flight radar24卑部iPhone 4s 用, 原來今天仲可以卑番落部iPad air2 度.........

可以去淘宝買ios apps 兌挨。兌換碼,但你要有Apple ID 中國區,或美國區,apps 錢可以慳一半。我日前用9.7 ...
b-29 發表於 2017-2-20 17:42

咁樣買,有冇安全問題㗎?

咁樣買,有冇安全問題㗎?
rhino 發表於 2017-2-20 18:20

好安全,同直接買冇分別。 可以重裝 可以更新,可以終身用。

我咪用緊囉!

新机返來,要買返個保護机套同埋玻璃貼,重量係重嘅,由得她罷,窮鬼學人玩富貴野,要諸多顧忌,。係淘宝揾到個平套連玻璃貼27 人仔。個套非常靚仔,造工一流。

新机返來,要買返個保護机套同埋玻璃貼,重量係重嘅,由得她罷,窮鬼學人玩富貴野,要諸多顧忌,。係淘宝揾 ...
b-29 發表於 2017-2-20 18:56

無錢咪鬼用貼啦,花左咪又要換

一向唔用慳反

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - iPhone

我由IPAD 3 開始都冇貼,無花無爛陪左我三年換IPAD MINI 4
(因為太慢先換,賣返出去都有1200 )
好難花~我都成日訓著跌落床下底了

IP 5 IP6 IP6S IP7都係裸機, 花就花啦,又唔係咩貴野
以前貼完乜貼乜貼, 到Trade in個陣又係有花,真係曬氣
最多只係上個清水套

無錢咪鬼用貼啦,花左咪又要換

一向唔用慳反

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - iPhone ...
wing1234 發表於 2017-2-20 20:09

冇錢就要keep 部机好D,遲下要錢週轉可以•賣貴些!

有錢人玩机係唔同D嘅!

部机由於平,得16g, 係唔夠用嘅,為左裝多D歌仔落去,唯有䏲戲用  usb 讀卡器,揾晒陶宝,最平呢家賣49人仔,仲係用到128tf card 添。