[操作疑難] 如何更新???? 招高手教路

我現在是I.O.S 6.1 版本,,JAILBREAK 後無法更新I.O.S

應該要點做呢???? 可否更新為7.1.2

無, 更新會直上你個device 最後更新個版本

依家一升就係8.1.3,即係升咗之後就Jailbreak唔到

多謝各位CHING解答
我是I.O.S 6.1 已JAIL左,,,中間無升過7.1.2,,,,,係咪更新唔到上8.1.3

可更新到8.1.3

(Sent from HKEPC iPhone app)

多謝各位CHING解答
我是I.O.S 6.1 已JAIL左,,,中間無升過7.1.2,,,,,係咪更新唔到上8.1.3 ...
angelkuen 發表於 2015-2-19 13:38

升到,建議入DFU mode升級

升到,建議入DFU mode升級
Alex1013006 發表於 2015-2-20 01:08

一升就8.1.3  除非你係iphone4  吾係apple關左7.1.2十世啦....

一升就8.1.3  除非你係iphone4  吾係apple關左7.1.2十世啦....
cyberx131 發表於 2015-2-20 22:07

我唔係好清楚4#個意思係講升唔升到7.1.2定係升唔升到8.1.3

可以升級至最新嘅 8.1.3,因為 Apple 已經關閉咗 8.1.3 以下嘅 firmware 認證,有 firmware 喺手都冇用

我唔係好清楚4#個意思係講升唔升到7.1.2定係升唔升到8.1.3
Alex1013006 發表於 2015-2-21 00:48

簡單啲講就係可以升,但只可由 6.1 直升 8.1.3(因你 JB 咗所以要洗機先可以升,無 JB 就可以保留所有資料),升其他版本免問