[操作疑難] whatsapp 重裝後相片同短片read唔返

重裝完個whatsapp之後
text messages 100%完整restored左
但d相同短片就出事....變曬問號
有無ching試過咁樣?
已經試過重裝幾次都係一樣情況

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

你一路連WI-FI,會慢慢RESTORE返,只不過係好。。。慢。放心

你一路連WI-FI,會慢慢RESTORE返,只不過係好。。。慢。放心
kzk4lot 發表於 2015-9-22 00:23

唔多似RESTORE緊 幾日都係一張都睇唔到

唔多似RESTORE緊 幾日都係一張都睇唔到
nelson 發表於 2015-9-22 17:48

你有開wifi?

你有開wifi?
kzk4lot 發表於 2015-9-22 21:41

YES
相簿果D restore曬
但whatsapp入面果d全部問號

YES
相簿果D restore曬
但whatsapp入面果d全部問號
nelson 發表於 2015-9-22 22:05

我restore過好多次,都識自己倒返落黎,不過真係好慢。。
你係一張都倒唔倒落黎?

我restore過好多次,都識自己倒返落黎,不過真係好慢。。
你係一張都倒唔倒落黎? ...
kzk4lot 發表於 2015-9-22 23:43

有一部分人所有相同片都一張不漏restore曬
但有一部分人係一張都倒唔到落黎

好在我所有相都係自動DL 會有一份copy去左cameral roll
但搵相麻煩................

下次可能要backup 成部機先敢delete whatsapp...

下次可能要backup 成部機先敢delete whatsapp...
gold2m1 發表於 2015-9-23 10:50

下次唔貪方便只backup icloud了...

相,係應該要儲番落Camera Roll,而唔係Whatsapp入面。