有冇好用apps係用黎block廣告電話

我試過用Hong Kong Junk Calls, 但一匯入就彈apps
其他果d唔匯入又唔知邊個打黎

我試過用Hong Kong Junk Calls, 但一匯入就彈apps
其他果d唔匯入又唔知邊個打黎
h10m 發表於 2015-10-2 12:23

你係咪用ICLOUD定GOOGLE???

你係咪用ICLOUD定GOOGLE???
charcsc2000 發表於 2015-10-2 12:49

用iCloud, 但已經停左都係咁

用iCloud, 但已經停左都係咁
h10m 發表於 2015-10-2 12:59

你用咩機, 停左係邊度???
"單聯絡上限"<---最好SET1000...唔係會LOAD好耐...

你用咩機, 停左係邊度???
"單聯絡上限"
charcsc2000 發表於 2015-10-2 13:02

Adding...19   就彈apps
用緊iPhone6 最新iOS 9.02

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Adding...19   就彈apps
用緊iPhone6 最新iOS 9.02
h10m 發表於 2015-10-2 13:21

我沒事喎...iphone5s...9.02..
試下restart部機, 或del個app再重裝...

我沒事喎...iphone5s...9.02..
試下restart部機, 或del個app再重裝...
charcsc2000 發表於 2015-10-2 13:23

試過,都係唔得,放棄

試過,都係唔得,放棄
h10m 發表於 2015-10-2 13:31

會唔會係個app問題???
沒理由叫你dfu mode重裝....

會唔會係個app問題???
沒理由叫你dfu mode重裝....
charcsc2000 發表於 2015-10-2 13:40

已經刪完apps再裝都係咁,唔知咩事

已經刪完apps再裝都係咁,唔知咩事
h10m 發表於 2015-10-2 13:48

咁可能係個app問題..
好似我有d app, 用係5s和mini4, mini4會彈app...但5s沒事..