新春引爆 FINAL FANTASY Ⅸ上架 IOS.............

現在買至本月21號止 有20% discount....之后恢復原價 要就要快手

https://itunes.apple.com/hk/app/id1041260001

講明先  隻game好Q大  你如果係由iphone同 ipad down 落黎 要預成差吾多8G

係pc down 好D....都要成4G多...同埋無中文 .日文(日文一定去日區買) ...只有英文 法文 西班牙文等

8gb⋯⋯仲大過ps年代4隻碟

我反而期待FF7 iOS 汉化版多d
一出會買返正版ff7 ios

我反而期待FF7 iOS 汉化版多d
一出會買返正版ff7 ios
no_on888 發表於 2016-2-10 14:32

吾想買正版吾駛甘講既  ff7 中文  se基本上吾做

吾想買正版吾駛甘講既  ff7 中文  se基本上吾做
cyberx131 發表於 2016-2-10 15:40

我話其他人改,吾係官方改
DQ8 都有人改左汉化啦
我Download 左汉化了,所以都買返DQ8 正版

我話其他人改,吾係官方改
DQ8 都有人改左汉化啦
我Download 左汉化了,所以都買返DQ8 正版 ...
no_on888 發表於 2016-2-10 16:09

FF7 中文化工程 係吃力不討好工作 如果無錢 都無可能有人做 國內什麼都要講利益 你明既

FF7 中文化工程 係吃力不討好工作 如果無錢 都無可能有人做 國內什麼都要講利益 你明既 ...
cyberx131 發表於 2016-2-10 16:45

不能同意更多,DQ8 文字量我估吾會少得過ff7 好多

不能同意更多,DQ8 文字量我估吾會少得過ff7 好多
no_on888 發表於 2016-2-10 17:25

漢化控制權係人地度  佢地鐘意整就整  吾整一世都無....官方都費事整

漢化控制權係人地度  佢地鐘意整就整  吾整一世都無....官方都費事整 ...
cyberx131 發表於 2016-2-10 19:19

吾整都冇計,錯在square 策略,等一年都冇只好玩摸疑器
而且汉化DQ8 都有人整左, ff7,8,9 模擬器等又漢化版