[遊戲] 金庸 3D 好垃圾

1)全普通話對白
2)同現有大陸 game 一樣,全自己冇技術,總之就日日俾錢
3)系統過於複雜,最後乜都自動就算

達哥代言呢隻好垃圾

金庸 題材  其實搞好D 唔怕冇客, 硬係隻隻都求求其掛個名, 快快手刮一筆就算

唔好日日投訴香港games. 你唔支持,made in 香港遊戲App只會更退步。

唔好日日投訴香港games. 你唔支持,made in 香港遊戲App只會更退步。
skywolf08 發表於 2016-6-15 14:20

呢隻 game 幾時 made in hong kong 呀?!
如果 mihk 用普通話叫佢執笠啦

一听到是普通话就删了!

笑左...
吾好日日投訴689
你吾支持689佢只會更退步

應該學下pokemon go咁,加入地圖功能,周圍搵武功秘笈/門派/隱世高人學武功,學成武功要每日行路,行指定道路升LV,跑步就會升得快啲,不過中國人咁短視,應該出唔到呢種game

應該學下pokemon go咁,加入地圖功能,周圍搵武功秘笈/門派/隱世高人學武功,學成武功要每日行路,行指定道 ...
yanchoki 發表於 2016-7-19 07:34

咁即係抄 game
中國人最叻
諗唔到就抄人

咁即係抄 game
中國人最叻
諗唔到就抄人
fatdog 發表於 2016-7-19 13:47

哈哈, 又真係一模一樣咁滯........

直頭唔會浪費我人生既一秒落去亞洲區果堆所謂game 添啦⋯⋯仲得閒投訴?
仲記得我讀中一果時已經玩緊Everquest 而身邊啲同學仔個個on xx 玩金庸 online 石器時代  仲有面話我唔合群