[一般問題] intel 530 ssd幾出呀? 效能如何?

intel 530 ssd幾出呀? 效能如何?
SAM爺 發表於 2013-5-28 03:44

唔會出的

就算出 530 用sf2281 你會買嗎

news.mydrivers.com/1/258/258547.htm

就算出 530 用sf2281 你會買嗎

news.mydrivers.com/1/258/258547.htm
強國人 發表於 2013-5-28 14:31

如果廉價版Intel DC S3500 SSD係用Intel自家控制器, 你又會唔會買呢?

不過遲d公司會砌三部Haswell新機, 可能會選擇Crucial M500 240G SSD...

如果廉價版Intel DC S3500 SSD係用Intel自家控制器, 你又會唔會買呢?

不過遲d公司會砌三部Haswell新機,  ...
spooky 發表於 2013-5-28 21:42

唔知   intel價格如何

我認為 相對intel cpu   intel ssd返修率一定高好多

唔知   intel價格如何

我認為 相對intel cpu   intel ssd返修率一定高好多
強國人 發表於 2013-5-29 00:33

我自己有兩隻Intel SSD(X25-V 40G & X25-M 120G), 仲有公司嗰2隻X25-M 80G同6隻X25-M 120G, 由Westmere架構年代用到依家乜事都冇, 買嘢係撞手神架.

唔會出的
強國人 發表於 2013-5-28 09:14

hahhahah hahha hahahahahah