[產品資訊] 行貨intel 730 240 做$980 買唔買好?

好想入手。。。貪佢穩定,取代c drive用。。而家買定都等美水減好

via HKEPC Reader for Android

好想入手。。。貪佢穩定,取代c drive用。。而家買定都等美水減好

via HKEPC Reader for Android ...
484848123 發表於 2015-2-22 02:55

amazon 最平$110 ,計埋運費、信用卡回贈,900蚊左右
睇你願唔願意為左平100蚊去等喇

amazon 有無保養???

回覆 1# 484848123

Intel 730 應有五年保,貴少少,值得買.

多100 蚊有五年保 !   

240Gb 會慢d,呢到d人多數買480gb

peterpanhi 發表於 2015-2-23 14:13

正常人用    唔係玩跑速  同本身 c就用得 90gb 裝重要野用 買240gb都無乜機會用多過50%

game本身就已經放係個t牌128 ssd 到,預遲d win10裝多個os打機用

仲有個7年前既h牌250gb  中三買落用到而家 都係bt用,未死真係好神奇

行貨5年保。是否一換一???

回復 8 #肥仔強

水貨五年rma

行貨聯強/x字頭 保 730五年 530 三年 係le2星期行貨降價先買

兩邊都有一換一

睇完pricehk價錢去左灣仔樂天買 結果無貨要訂 ,不過廢事無咩野買又過ssp。

開單叫佢寫反聯強保,唔係變x字頭就煩

正常人用    唔係玩跑速  同本身 c就用得 90gb 裝重要野用 買240gb都無乜機會用多過50%

game本身就已 ...
484848123 發表於 2015-2-23 14:20

Game放係另一隻128G SSD到, 再加C drive要用成90G, 即係話240G已經唔夠用

遲d裝多個Win10, 隻128G就更加唔夠用