[保養相關] Intel SSD 香港代理

INTEL SSD 除左聯强做代理以外,仲有邊間做代理?
話說早兩年喺旺角珍寶買左隻INTEL 520 SSD
今個星期發現壞左,但係問過聯强......唔係佢地保養

有無人知仲有邊間做保蓑呢?

xander?

建達?

INTEL SSD 除左聯强做代理以外,仲有邊間做代理?
話說早兩年喺旺角珍寶買左隻INTEL 520 SSD
今個星期發現壞 ...
evo4b 發表於 2015-3-13 03:29 PM

咁驚@@
唔好嚇我,我都係早兩年Jbo 買咗,

師兄俾返Jumbo 同你攪啦,佢有責任wor,佢賣任何產品,咩代理貨,水貨,後手貨都賣,只因一個字,平,維修壞咗先算,祝你好運!!

師兄俾返Jumbo 同你攪啦,佢有責任wor,佢賣任何產品,咩代理貨,水貨,後手貨都賣,只因一個字,平,維修壞咗先算, ...
hkgg 發表於 2015-3-20 09:54

張單唔見左,但見到個外盒有聯强貼紙,咁咪以為係聯强保
點知個盒貼左聯强貼紙又唔代表聯强保.....咁都唔知貼聯强貨貼紙做乜。

點知個盒貼左聯强貼紙又唔代表聯强保.....咁都唔 ...
evo4b 發表於 2015-3-20 16:56

咁都得?

點知個盒貼左聯强貼紙又唔代表聯强保.....咁都唔 ...
evo4b 發表於 2015-3-20 16:56

只要個盒上的S/N同隻SSD既S/N一樣, 而個盒外面有聯強貼紙又未過保養, 咁聯強就一定會有保養, 點會唔保?

你應該打電話比聯強維修部, 問佢隻SSD個盒外有聯強貼紙, 應該攞去邊度維修

點知個盒貼左聯强貼紙又唔代表聯强保.....咁都唔知貼聯强貨貼紙做乜。
evo4b 發表於 2015-3-20 04:56 PM

有冇相睇?