[測試] SSD分數....

琴日買左ADATA SP900 256GB
岩岩做左Test...麻煩大家睇睇分數...我唔識睇..正常嗎???

讀取: 273分 寫入: 321分
老兄你連Read,Write和Score都不懂看....

中文版  參考下

讀取: 273分 寫入: 321分
老兄你連Read,Write和Score都不懂看....
Wing6456 發表於 2015-4-19 13:58

唔清楚點先係正常.....
我識睇D字

Google "256gb ass benchmark" 自己比較.

唔識睇~仲有冇人教下~

回覆 4# ohyes123

ADATA SP900 256GB 我都有, 讀數 OK ,比我嘅高,ADATA比其他牌子讀
數係低啲,用落速度差唔多.

回覆  ohyes123

ADATA SP900 256GB 我都有, 讀數 OK ,比我嘅高,ADATA比其他牌子讀
數係低啲,用落速度差唔 ...
skw 發表於 2015-4-19 18:04

咁推薦咩牌子好? 128 同256 邊個抵玩d?

回覆 8# iamterryterry

手上有6隻SSD(sp9000/mx100/m550),全部正常,用落差唔多,
由於m550嘅讀數最高,所以認為佢最好

回覆  iamterryterry

手上有6隻SSD(sp9000/mx100/m550),全部正常,用落差唔多,
由於m550嘅讀數最高,所以認 ...
skw 發表於 2015-4-19 18:23

全部用左幾耐到? 如果想有4-5年到,係唔係無可能?