[購買問題] 請問那裡有賣 LiteON ZETA 2.5" 128GB 固態硬碟?HKEPC介紹過的~

有無Ching買過?好嗎?幾錢?

HKEPC介紹個頁~
http://www.hkepc.com/12083

打去代理問
海鮮同SE都見唔到有價

展星

打去代理問
海鮮同SE都見唔到有價
kung92 發表於 2015-5-12 23:54

其實已經係佢個網send左問題連email電話~可惜未覆~~~

展星
paddead 發表於 2015-5-13 00:02

唔該
覆左回報^^

展星賣#(%
我有好多測試結果,師兄想要邊張?

分別係A88X、Z77、H81,再分OS同非OS。
簡單啲講,H81表現相當好,A88X同Z77就一般。

展星賣#(%
我有好多測試結果,師兄想要邊張?

分別係A88X、Z77、H81,再分OS同非OS。
簡單啲講,H ...
Chick 發表於 2015-5-13 12:09

Ching你係代理買呢隻野幾錢喔?幾時買既呢?好似同M6S同grade但平好多~^^

可惜我係A88X~~~.~~~

回覆 7# leo_ng
唔係代理,係展星,4月尾價錢#(%  (睇下keyboard就知幾錢)
我部A88X用過M6S、840evo、SP600、Zeta(全部128GB),發現A88X同SP600最夾。
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... 4072&highlight=

回覆  leo_ng
唔係代理,係展星,4月尾價錢#(%  (睇下keyboard就知幾錢)
我部A88X用過M6S、840evo、SP60 ...
Chick 發表於 2015-5-13 14:01

唔該晒你~好彩你提我~

我睇左你篇野啦~

不過唔見有Zeta既?~

call展*問左~128都係你個價~^^256就690

展星
paddead 發表於 2015-5-13 00:02

call展*問左~128都係下面Chick兄個價~^^256就690

代理同展*有個星  字~自己溝埋左~^^"