[開箱] 平靚正 LiteOn 256L9S = Plextor M6S 開箱測試!(香港代理無入貨)

呢隻野香港代理無入貨~

香港有個隻係舊版v2s

見圖可知v2s已經係上年出架啦~

已經打過電話問係得呢隻~>.<~

只好自己係大6買~

計番都係750,係保養要自己攪~

Plextor D貨又係LiteOn代工,

呢隻野台灣有D地方都叫 M6s~

個邊有開箱好似因新D,D hardware同firmware好D重快D添!~

入面同Plextor M6s 一模一樣。

20150520_000704 (3).jpg

20150520_000710 (3).jpg

20150520_000747 (3).jpg

20150520_000825 (3).jpg

測試圖如下
AMD A88X 平台,會慢小小~&^^"
LiteOn 256L9S = Plextor M6S

剪貼簿圖片 (1).jpg

剪貼簿圖片 (2).jpg

剪貼簿圖片 (3).jpg

750 唔算平..仲要冇保...*_*

如果同 m6s, as ssd 點會咁慢?

750 唔算平..仲要冇保...*_*
siuba 發表於 2015-5-20 20:18

其實有既~^^不過就要上開去先~

如果同 m6s, as ssd 點會咁慢?
belleville 發表於 2015-5-20 20:20

的確~做多次~用 Plextor m6s 同 Lite-on 呢隻一齊做~

又快左woo~

Lite-on
剪貼簿圖片 (1).jpg

Plextor

既然同M6s 一樣 , 咁咪好唔得閒 .....
racing 發表於 2015-5-20 22:09

呢隻野上月生產,

新制程應會成熟D既~

我估唔會又壞掛~^^"   

唔知出面買D ms6又係咪重係舊貨呢?

上年出個D出事率真係太高啦~

黎隻之前團購做緊 629$ 發開箱文仲回饋80$比番你...

仲可以自行設計表面  http://bbs.pceva.com.cn/thread-119128-1-1.html

記得每日backup

黎隻之前團購做緊 629$ 發開箱文仲回饋80$比番你...

仲可以自行設計表面
卡洛斯牛頓 發表於 2015-5-20 23:58

^^我個個係港紙黎架,不過有回饋80真係平D!~
計番再平30到~