[操作疑難] Intel 750 SSD 開機問題

點解人地可以boot得甘快?????
https://www.youtube.com/watch?v=2DFTPm3JhbA

大家都係ASUS板...唉

C兄行SATA定PCIE?

其實差唔多,佢係fresh win黎

C兄行SATA定PCIE?
Lovecloud 發表於 22/6/2015 09:27

PCI-E

其實差唔多,佢係fresh win黎
evan11 發表於 22/6/2015 11:44

我都係fresh win, 但我轉左五個圈圈先入到....

回覆 6# l0001

我用番PLEXTOR PCIE舊款都係LOAD好短時間, 另早前用緊730 SATA LOAD 而家睇番都係LOAD差唔多時間
甘怪既? 唔知CHING用緊邊塊板? 我都想換入PCIE 750中...出邊D FORUM都話佢好快??

回覆  l0001

我用番PLEXTOR PCIE舊款都係LOAD好短時間, 另早前用緊730 SATA LOAD 而家睇番都係LOAD差唔多 ...
Lovecloud 發表於 23/6/2015 08:43

入到Windows後 就快,未入之前就........

點解人地可以boot得甘快?????

大家都係ASUS板...唉
l0001 發表於 2015-6-22 00:25

你肯定條片無出古古惑 ?

入到Windows後 就快,未入之前就........
l0001 發表於 2015-7-4 01:50

我都剛知道左, 另一條THREAD話佢開機慢, 小弟訂左條星期一番裝下睇下點
不過而家用緊既PLEXTOR都唔知WHY又係一開機LOAD唔到要再REBOOT先見到開機畫面
可能同用750最後不相伯仲