[購買問題] Intel 730 是否快停產 ? 如果有貨。。

如果有貨係唔係同現在535撞價錢,即係香港再出都唔會低過$1100 (240GB為例)?

應該冇可能落番農曆新年前個特價,況且現時流行新一代750 PCIe SSD,香港代理未必再返貨。

我自己就去淘寶買咗隻480GB,作最後升級。不過升價了,折算HK$2,0xx,貴咗DD。

講多句:未知是否正貨,因為未收貨,收貨後補開箱文。

比得HK$2,0xx 不如買samsung 850 512g pro

我自己就去淘寶買咗隻480GB,作最後升級。不過升價了,折算HK$2,0xx,貴咗DD。
kcyipgar 發表於 2015-7-6 13:39

比得HK$2,0xx 不如買samsung 850 512g pro
java2 發表於 2015-7-6 23:52

三叔?  :No No No

730 就 730 啦,用緊520 加多隻730 intel 一套過算了

730 就 730 啦,用緊520 加多隻730 intel 一套過算了
sck 發表於 2015-7-7 11:33

大件事,順豐派失件,我隻Intel SSD 730 480GB凍過水

香港應該停產咗
去淘啦.
DC S3500上邊都只係貴730少少.
唔係香港, 仲企硬

大件事,順豐派失件,我隻Intel SSD 730 480GB凍過水
kcyipgar 發表於 2015-7-8 19:25

失件好幸運尋回,今日收貨

失件好幸運尋回,今日收貨
kcyipgar 發表於 2015-7-9 23:18

全新未開封Mar 2015彩盒新貨。