[購買問題] 想買隻 1TB 850 PRO, 見到藍田有間只係3000, 唔知間野有冇伏?

如題, 藍田果間(上價錢.COM會見到) 報3009, 想知有冇問題
其他都只係報3700到

THX

回覆 1# 戀人未滿

如果有香港代理保養係冇問題既.

果間野去到實話無貨
會叫你買其他貴d既貨

通常差價咁大, 都係有 D 野, 小心為上

果間野OK架,我買過幾次,不過態度就差左好多...新開張果時報襯最多..買左幾次野都比出面平,依家都係平過出面,但好似覺得我最平,你唔買同邊個賣,之前同層有間科訊,都摺左........科訊態度仲衰...................

果間野買過幾次,係唔錯,無貨唔會post 上去…
post 上去既,我暫時未試過無貨

係寸D咁囉…

OK 喎,我多數喺佢果度買!

果間野買過幾次,係唔錯,無貨唔會post 上去…
post 上去既,我暫時未試過無貨

係寸D咁囉… ...
owentang9299 發表於 2015-7-18 11:56

簡直是吋爆, 不準問 spec, 叫你自己上網睇, 他只賣貨, 價錢是比出面平一點, 但話明沒有 7 日內一換一服務, 要自己上代理, 而且單是手寫, 如有事, 不知代理是否承認.

故現在都是在外面買, 不用受氣.

果間野去到實話無貨
會叫你買其他貴d既貨
Kch616 發表於 2015-7-18 07:52
有貨..今日下午啱啱買...態度仲唔錯....盈姿代理貨$2999...代理地址係九龍灣

有貨..今日下午啱啱買...態度仲唔錯....盈姿代理貨$2999...代理地址係九龍灣

...
billyduck 發表於 2015-7-18 06:26 PM

姐係冇伏?
你用「安心訂購」?