[購買問題] Samsung 850 pro SSD

打算買,,請問點睇係咪行貨...
唔該.....

XANDER 保用十年咪行貨,店保用味水貨,價錢相差佰零蚊。

XANDER 保用十年咪行貨,店保用味水貨,價錢相差佰零蚊。
6666 發表於 2015-9-1 17:14

聽講呢度好多人都插XANDER架喎,間代理係咪真係咁差?

(Sent from EPC Pocket iPhone app)

聽講呢度好多人都插XANDER架喎,間代理係咪真係咁差?

(Sent from EPC Pocket iPhone app) ...
Vista 發表於 2015-9-1 20:37

呢到間間代理會被人blacklist,Xander已經唔算係被人Blacklist得最多次果幾間。我個人用過Xander,覺得OK。

建達唔係一換一咩?

6666 發表於 2015-9-1 17:14

SAMSUNG SSD 好似無正式授權既香港代理

建達唔係一換一咩?
holyAS 發表於 2015-9-1 21:02

上次我隻 SSD 等左10mins  一換一 (全新)
但就要等..前面3-4个人.全部都係拎住隻死雞.

但就要等..前面3-4个人.全部都係拎住隻死雞. ...
eu8375 發表於 2015-9-2 16:24

死雞多死貨, 我上次隻3tb唔夠一個月就香左

但就要等..前面3-4个人.全部都係拎住隻死雞. ...
eu8375 發表於 2015-9-2 16:24

師兄拎去整既SSD係咩型號?

840 EVO 250GB !