[一般問題] Crucial MX200 250GB vs PLEXTOR M6V 256GB

Crucial MX200 250GB vs PLEXTOR M6V 256GB

整體效能係MX200比較優勝...但PLEXTOR M6V 有中文介面 同埋有HDD DOCKING送

想問下有無人用緊鎂光MX200?....會唔會有中文介面?...

如果鎂光有中文介面我就買鎂光了...-

Crucial MX200 250GB vs PLEXTOR M6V 256GB

整體效能係MX200比較優勝...但PLEXTOR M6V 有中文介面 同埋有H ...
free6836 發表於 2015-12-17 16:35

1/2代都有用、2代快些(以下INTEL& AMD CPU都差不多~~~)
Crucial MX100 250GB =>用在LENOVO C2D P9600
Crucial MX200 250GB =>用在ACER AMD A8-3500M

會唔會有中文介面?
=>唔明喎、SSD一件做WIN7OS 、邊有介面呀?
介面唔係WINDOWS的LANGUAGE問題~~~

1/2代都有用、2快些(以下INTEL& AMD CPU都差不多~~~)
Crucial MX100 250GB =>用在LENOVO C2D P9600
Cruci ...
askalu 發表於 2015-12-18 14:14

個介面我係想指佢 ssd 跟果個 軟件有冇中文介面?

個介面我係想指佢 ssd 跟果個 軟件有冇中文介面?
free6836 發表於 2015-12-18 14:52

你話個CLONE軟件ACRONIS TRUE IMAGE?
有簡繁及英文都有~~

不過我都唔用、重裝去清下WIN7 TEMP, 多餘PROGRAME等垃圾好過~~~

你話個CLONE軟件ACRONIS TRUE IMAGE?
有簡繁及英文都有~~

不過我都唔用、重裝去清下WIN7 TEMP, 多餘PROG ...
askalu 發表於 2015-12-18 15:09

唔該晒...c兄