[開箱] Samsung 850 PRO 512GB SSD

本來用256GB SSD因不夠用故買了此隻,跌了價又有大代理保用十年而且比Sandisk Extreme PRO SSD耐用三倍。

本來用256GB SSD因不夠用故買了此隻,跌了價又有大代理保用十年而且比Sandisk Extreme PRO SSD耐用三倍。

...
patklchung 發表於 2016-1-2 14:06

Sandisk Extreme PRO都係保10年, 仲有你話耐用3倍係掂耐用法?

好野來的.. 支持

保用十年而且比Sandisk Extreme PRO SSD耐用三倍。

...
patklchung 發表於 2016-1-2 14:06

睇到呢一句就知你已經跌左落Samsung既保養陷阱內, 招已中

我唔係話Samsung 850 PRO唔好或品質有問題, 只係針對Samsung既保養條款而講, Samsung太縮骨了

咩價位?

三叔保養出晒名

三叔保養出晒名
tofumai1 發表於 2016-1-2 17:24

出晒名好?????

Sandisk Extreme PRO都係保10年, 仲有你話耐用3倍係掂耐用法?
lio 發表於 2016-1-2 15:39

Sandisk Extreme PRO耐用80TBW
Samsung 850 PRO耐用300TBW

咩價位?
yyin 發表於 2016-1-2 17:11

!^((

睇到呢一句就知你已經跌左落Samsung既保養陷阱內, 招已中

我唔係話Samsung 850 PRO唔好或品質有問題,  ...
AC360 發表於 2016-1-2 17:01

建達國際Samsung SSD壞了立即一換一