[購買問題] SSD香港買重平過呀媽度買...最近發生咩事.

未計運費都已經 365刀 (2847) 直送重要加150刀 @@

香港2750賣街 @@

係唔係行貨先???

係唔係行貨先???
macis 發表於 2016-1-2 18:35

去呀媽度買就打算有事RMA架啦....
香港買水又好行又好. 水既咪一樣照做RMA......

因為你而家睇嗰個係加返上去個價, 你有見過感恩節時候的價錢就自然會明白了

回覆 4# joelai0405

咁唔係成年得幾日平下話 @@

回覆  joelai0405

咁唔係成年得幾日平下話 @@
byebyebye 發表於 2016-1-3 02:11

唔係得果幾日, 但都唔會係日日都平囉。但近日水貨返到成街係. 呢度的Ching 都出唔少.

行要出貨就要跟住減, 不過過一排就自然加返㗎啦

等香港減價倒不如mon住Amazon好過

回覆 4# joelai0405

感恩節價係幾錢度

感恩節價係幾錢度
big_nature 發表於 2016-1-3 09:36 AM

Lowest *         $329.41         Dec 03, 2015

感恩節價係幾錢度
big_nature 發表於 2016-1-3 09:36

今年無買Pro 960GB, 走左去買ultra II 960GB 比ps4 用. 因太平只要約一千五百幾, 而pro 就買了約一千二百幾 480GB 比 公司隻 notebook 用.

因Pro 960GB 無買, 所以已忘了幾錢