[操作疑難] X79底板如何裝950 pro?

想請教一下, 我朋友俾咗一塊X79底板+腦+ram 我, 我想裝950 pro (用M.2 > PCIe adapter). 請問可以用來boot 機嗎?
如果唔得, 有咩辦法用? 定係買951 AHCI 就可以解決? 宜家仲有冇 951 賣?

唔該晒各位.

想請教一下, 我朋友俾咗一塊X79底板+腦+ram 我, 我想裝950 pro (用M.2 > PCIe adapter). 請問可以用來boot 機嗎?
<<<<不可以boot機,只可以當storage disk

如果唔得, 有咩辦法用?
<<<冇辦法用黎裝window

定係買951 AHCI 就可以解決? 宜家仲有冇 951 賣?
<<<係, tb/美森有

想請教一下, 我朋友俾咗一塊X79底板+腦+ram 我, 我想裝950 pro (用M.2 > PCIe adapter). 請問可以用來boot  ...
karateken 發表於 2016-7-20 00:26

可以改bios會有d煩

想請教一下, 我朋友俾咗一塊X79底板+腦+ram 我, 我想裝950 pro (用M.2 > PCIe adapter). 請問可以用來boot  ...
karateken 發表於 2016-7-20 00:26

我岩岩禽日入咗Samsung 951 pro,中央有貨,效能冇想像中好

買咗SM951, 但係點整到做bootdisk ? 求教~

可以改bios會有d煩
EVIS 發表於 2016-7-20 14:37

請問可以俾條link嚟參考吓嗎?

karateken 發表於 2016-8-4 22:47

等陣整死

回覆 7# macis

我唔怕死...XD

等陣整死
macis 發表於 2016-8-4 23:32

Bios死左要攪返好易

karateken 發表於 2016-8-4 22:47

邊塊X79?